Shopping til baby #3 & giveaway! ?>

Shopping til baby #3 & giveaway!

Endnu engang er der shoppet hos kids-world.dk. Mest til baby men også lidt til min store pige!

Hele årsagen til at jeg endnu engang begav mig forbi webshoppen var fordi jeg via deres facebookside kunne se at de havde fået lækre Småfolk tæpper på lager. Jeg ønskede ét i fleece, men de fåes også i uld/bomuld.


Jeg kunne jo ikke helt holde mig fra lige at se hvad der ellers var af lækre sager og faldt så over endnu et stykke lækkert Småfolk som jeg ikke kunne holde mine fingre fra. 

Netop denne lækre heldragt faldt jeg for grundet farvesammensætningen. De sorte/mørkegrå striber sammensat med pink rib, appelerede virkelig til min smag, så den måtte en tur i indkøbskurven sammen med tæppet.

Det er super smart, hvis man laver et login på siden, så gemmer siden din indkøbskurv til næste gang du kommer forbi siden. Så jeg loggede af, og vente tilbage efter at kids-world.dk på deres Facebookside opdaterede med helt nye varer fra Molo. Så nu måtte jeg jo forbi, for Molo er et mærke jeg ikke kan holde mig fra. Et mærke som nogle gange deler vandene med deres meget spraglende designs, men jeg synes nu at de fleste falder i min smag. Så jeg fandt en lækker heldragt til lillepigen, og en kjole til min store pige i samme design. Jeg har en idé om at de skal have det på samtidig til nogle særlige lejligheder, og kommer til at se så søde ud.


Synes at pangfarverne her passer godt til mine to små dejlige piger, velvidende at den ene af dem stadig befinder sig i min mave. Kjolen havde også en lækker detalje bagpå som overraskede mig positivt da jeg fik den hjem.

De sidste to dele, en body og endnu en heldragt fra Molo, havde jeg også luret på i noget tid og nu skulle de altså med.

Og nu til den nye giveaway!
Er du også vild med lækkert tøj til dine unger? Nu har Kids-world.dk sponsoreret en giveaway her på bloggen, hvor du kan vinde et par skindfutter fra PomPom fra denne side. Min datter har selv har flere par fra PomPom og de er super skønne med god støtte, også til smalle fødder, og en god solid gummisål. • For at deltage skal du følge bloggen enten via Bloglovin‘ eller Google
 • Desuden skal du gå ind forbi kids-worlds Facebook side og “synes godt om” den.
 • Slut af med at skrive en kommentar om hvilket par skindfutter du gerne vil vinde, hvilken størrelse og hvem der er den heldige modtager!
 • Jeg vil desuden blive rigtig glad hvis du vil smutte ind forbi min facebook side, men det er ikke et krav…

Du kan deltage i denne giveaway til og med søndag den 15. december 2013.

26 thoughts on “Shopping til baby #3 & giveaway!

 1. Jeg følger nu via bloglovin. Er i forvejen fan af Kids-world på facebook.

  Hvis jeg bliver den heldige, vil jeg gerne vinde leo futterne i str. 23 til min dejlige datter

  mette.knk(a)gmail.com

 2. Bare så fine er de. Jeg prøver da lige lykken hos dig igen. 😉 Jeg er vild med både de røde og leo ballarinaerne! Tror det må blive leo – hvis jeg virkelig SKAL vælge. 🙂

 3. Lillebror må have de ensfarvede i str. 20 hvis vi vinder.

  (desværre gik leoparden ikke op i datterens størrelse) De er ellers MEGET fine.

  Men jeg er sikker på lillebror også vil blive glad for nye futter (når han kommer)

  God jul ;O)
  Betina

 4. Det er virkelig nogle lækre hjemmesko! Jeg elsker deres kvalitet og fine design. Hvis jeg liver den heldige, så vil jeg elske at kunne give min datter disse http://www.kids-world.dk/product_info.php?cPath=1441&products_id=25510&osCsid=020345bea8148d3a11b335a570abd969 skønne, røde hjemmesko i str. 26. Hun elsker rød – og elsker modellen – bedre bliver det hvis ikke 😉 Jeg håber heldet er med os 🙂

  Rigtigt god dag,

  Venlig hilsen Louise

 5. Hvis jeg er så heldig at blive den heldige så skal min vidunderlige søn på 16 mdr forkæles med et par Pom Pom Skindfutter i farven navy i str- 22 🙂 De ville bare være såååååå fede til ham..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *