Giveaway: sponsoreret af natureZOO of Denmark ?>

Giveaway: sponsoreret af natureZOO of Denmark

Så er det på’en igen Endnu en lækker giveaway skal skydes igang. Og denne gang er den sponsoreret af natureZOO of Denmark.Jeg var så heldig at modtage 4 lækre produkter fra natureZOO. 3 lækre hæklede bamser og 1 uro. natureZOO er måske bedre kendt som navneDYRET, men de har skiftet navn for bedre at kunne fungere uden for Danmarks grænser. Produkterne er kendt for at være Øko-Tex standard 100 certificerede. Hæklegarnet er bambusgarn som er CE mærket, hvilket betyder at der er taget hensyn til naturen ved både dyrkning og fældning af bambussen.

Uroen og blæksprutten er en gave til min kommende datter. Jeg er nemlig helt vild med det søde blækspruttedesign og generalt med alle produkterne fra natureZOO. Jeg kan godt lide den enkle uro og de sammensatte farver der er i dyreserierne. Desuden kan et lille barn gribe fat i bamserne og sutte på dem uden man som forælder skal bekymre sig.Desuden modtog jeg 2 lækre hæklede bamser, en pingvin og en giraf til at udlodde i en giveaway til to heldige vindere her på bloggen. De to bamser er kønsneutrale, så om det bliver en sød lille pige eller en sød lille dreng der skal adoptere en lækker lille natureZOO bamse er fuldstændigt op til om du deltager i min giveaway eller ej.  • For at deltage skal du være fast læser på bloggen, enten via Bloglovin‘ eller Google.
 • Desuden skal du lægge en kommentar her på siden hvor du skriver hvilket dyredesign du synes er det sødeste, og evt. hvilket dyredesign du kunne forestille dig skulle være det næste i rækken hos natureZOO.
 • Skriv desuden om du helst vil vinde giraffen eller pingvinen, og husk at skrive din email hvis du ikke har en blog.


Du kan deltage i denne giveaway til og med fredag den 6. december 2013.

Denne giveaway er sponsoreret af natureZOO by Denmark.
43 thoughts on “Giveaway: sponsoreret af natureZOO of Denmark

 1. De er alle seje ;-D Krokodillen er den, jeg syntes, er sejest efter pingvinen.
  Mit forslag til den næste i rækken… en frø. Jeg har et eller andet med frøer, er de nuttede, må jeg bare eje dem 😀
  Følger via Bloglovin'

 2. Jeg er også helt vild med blæksprutten 🙂 havde faktisk ikke set deres uro før, men den er da også bare for sød… generelt er jeg glad for ugler, så måske en ugle ville være et godt bud på næste design!?!?!?

  maja3012 (a) hotmail (.) com

 3. Hej 🙂
  Jeg har i noget tid fulgt din blog via BlogLovin.

  Af alle dyrene er jeg mest vild med uglerne, pingvinen og giraffen 🙂

  Hvis jeg vinder vil jeg gerne vinde giraffen til min kommende søn som jeg venter til marts 🙂

  En idé til udvidelse af NatureZOOs sortiment kunne være en flot, farverig papegøje med lange halefjer 🙂

  Fed blog!
  Kh. Josephine

 4. Jeg synes Rudolf er noget så kær. Ellers synes jeg faktisk de mangler en dinosaurus 😉
  Hvis jeg er heldig skal min kommende lille niece have bamsen – og helst giraffen, selvom det er svært at vælge 🙂

 5. Følger via Bloglovin'
  Synes også deres blæksprutter er FOR lækre 😀
  Synes det kunne være sjovt med noget mere undervands tema, ligesom det barnevognsophænd der er.
  Håber at vinde giraffen 😉

 6. Jeg følger på google og bloglovin 🙂
  Jeg er helt vild med giraffen, og tror min gravide veninde ville blive så glad for lidt nyt til hendes kommende baby. Det er i hvert fald dejligt at give lidt gaver!
  Jeg må også sige en hval kunne være sødt 🙂

 7. Ej hvor er de skønne. Jeg er vild med både koen og kamelen – kan umuligt vælge. 🙂 Synes der burde være en slange (mener ikke jeg så én på siden). Skulle jeg vinde, skulle det være pingvinen.

 8. Skilpadden er da fantastisk! og næsehornet! og løven! og krokodillen!!

  Giraffen er favoritten,,, eller pingvinen… Jeg tror jeg vil sige "overrask mig" ;))

 9. Syntes det er svært at vælge mellem de to bamser, men skal jeg vælge må det blive pingvinen

  Hr. Tiger er da bare for sød <3
  Af nye designs syntes jeg at en ilder eller en bæver ville være genialt 🙂

 10. Jeg er helt vild med giraffen, men også pingvinen. De er da bare vildt nuttede altså! 🙂

  Jeg ville gerne have giraffen hvis jeg skulle være så utrolig heldig og vinde! 🙂

 11. Hvor er de bare vildt nuttede. Her er det skildpadder der hitter, men ville nu alligevel gerne vinde giraffen, for den er da bare SÅ fin 🙂

 12. Ih hvor er de bare skønne.. Er lige blevet tante til en skøn pige! Giraffen ville være fantastisk at vinde. Uroen er jeg nok også kommet til at forelske mig lidt i.. Og så synes jeg at deres næste design skulle være en kat 🙂
  Hav en skøn december
  Hilsen Frk. Hansen -jeg følger på BL
  http://www.frkhansen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *