NOVEMBER TEMA: Sy til din baby #4 ?>

NOVEMBER TEMA: Sy til din baby #4

Denne gang er der syet to par ballonbukser med foer. Igen i Minikreas mønster i Newborn kategorien. Disse to par er syet i str. 50/56.


Det første par er syet i babushka stof fra Stof&Stil med lavendel bomuldslærred som foer. Balloneffekten fremkommer ved at der syes en elastik nogle cm. over sammensyningen af de to typer stof, inden siderne syes sammen og vrangen vendes ind. Buksen har fået en lavendel ribkant om livet som kan foldes ned og lægges dobbelt efter ønske.Det andet par er af reststoffer, sammensat lidt på “gefühl”. Jeg var egentlig ikke sikker på at kombinationen af koral farven med den natur hvide med tryk ville gå. Men resultatet overraskede godt nok positivt. 

Begge disse par skal helt sikkert beholdes!

Husk også at deltage i min giveaway her.

4 thoughts on “NOVEMBER TEMA: Sy til din baby #4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *