Giveaway: sponsoreret af Malika & Rosa ?>

Giveaway: sponsoreret af Malika & Rosa

De fleste af jer der syr børnetøj ligesom jeg selv, kender sikkert allerede Malika & Rosa. Jeg selv er vilde med deres udvalg af trykte jersey stoffer. Man finder slet ikke det samme udvalg andre steder. Desuden får man god service og hurtig levering! Malika & Rosa forhandler også Minikreas mønstre som jeg selv bruger meget, og har til både nyfødte, små og store børn. 

Malika & Rosa har været så søde at sponsorere en giveaway her på bloggen, og udlodder et Minikrea basic t-shirt mønster som kan bruges af alle, både nybegyndere og hærdede syersker. Hertil 1 valgfri meter stof fra kategorien jersey/velour/fleece her.For at deltage i denne giveaway skal du: 
1) Følge bloggen på Bloglovin
2) Like Malika & Rosa’s facebookside her
3) Skrive en kommentar til dette indlæg. HUSK din mail, hvis du ikke har en blog
Sidste dag du kan deltage er søndag den 17. november. Jeg finder herefter en vinder som offentliggøres på bloggen og kontaktes på mail.43 thoughts on “Giveaway: sponsoreret af Malika & Rosa

  1. Sikke dog en helt fantastisk give away…

    jeg elsker simpelthen de helt fantastiske stoffer, som Malika og rosa har, og ikke mindst, at det hos dem er muligt at finde stoffer til drenge også. Det er ellers en mangelvare hos de store stofbutikkern.

    Mange hilsner og krydsede fingre

    Cristina

    cristinafrederiksen@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *