NOVEMBER TEMA: sy til din baby ?>

NOVEMBER TEMA: sy til din baby

Jeg faldt over dette blogindlæg og måtte med det samme skrive mig på deltagerlisten. Jeg synes det er en skøn ide, og et godt fokus i en hel måned. Det er lige efter mit hoved, og lige hvad jeg mangler af inspiration og motivation til at komme bag min symaskine igen.


Jeg har en masse projekter planlagt som jeg vil færdiggøre så mange af som muligt i denne måned. Jeg håber derfor ikke at min skole kommer til at fylde så meget at tiden til disse projekter bliver stram. 

Jeg vil løbende lægge indlæg op under NOVEMBER TEMA etiketten så I kan se alt hvad jeg arbejder på i forbindelse med hele dette projekt.
One thought on “NOVEMBER TEMA: sy til din baby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *