Opdatering – må krybe til korset ?>

Opdatering – må krybe til korset

Så er det tid til at lægge kortene på bordet. Jeg er ikke syg, ikke sådan medicinsk i hvert fald. Til gengæld er jeg rigtig dårlig det meste af dagen og med god grund…

Her ligger den lille spirrevip som er årsag til det hele, på hovedet og spræller med arme og ben. Til marts bliver min datter altså storesøster og vi bliver forældre for anden gang! Vi glæder os rigtig meget, og lige nu glæder jeg mig allermest til at kvalmen går på held, så jeg kan være produktiv igen. 
Så snart jeg er frisk igen, forhåbentlig om en uges tid, da det lader til at kvalmen er ved at vende, vil jeg have en giveaway her på siden, sponsoreret af nicebuy.dk

4 thoughts on “Opdatering – må krybe til korset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *