Giveaway: En vinder er fundet! ?>

Giveaway: En vinder er fundet!


Jeg beklager den mindre forsinkelse af udtrækningen af denne giveaway, men blandt arbejde og de sidste dages hårde arbejde med at bytte soveværelser rundt, male og indrette, er bloggen desværre blevet sat lidt i baggrunden indtil det værste var overstået. Og det er det så nu. En vinder af min giveaway er fundet og vinderen har modtaget en mail fra mig. Så jeg venter spændt på en adresse til at sende den lækre kage-transportboks afsted til.

Et lidt kort indlæg idag, men inden længe kommer der en masse spændende kager på, da min datter bliver 2 år lige om lidt. Glæder mig til at komme igang!

God søndag til alle.

One thought on “Giveaway: En vinder er fundet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *