Giveaway: 100 faste læsere! ?>

Giveaway: 100 faste læsere!

Nej, det er ikke en aprilsnar! 

I går aftes på arbejde fik jeg lige pludselig meddelsen om en ny follower på Bloglovin, og jeg måtte indse at nu var jeg rundet de 100 læsere! Jeg har jo lovet jer en giveaway, så den skal I få.

Hvis jeg får mere end 40 kommentarer til dette indlæg, vedlægger jeg en ekstra hemmelig præmie til den heldige vinder, og en trøstepræmie til en anden heldig vinder.


For at deltage skal du:

1. Være fast læser på Bloglovin’ (da Google Friends Connect lukker ned efter sigende. Dvs. at eksisterende læsere via GFC meget gerne må følge via Bloglovin istedet.) Nye læsere skal følge via Bloglovin. Du kan gøre det her.
 • Du kan få et ekstra lod i denne giveaway ved at like dette indlæg på Bloglovin.

2. Skrive en kommentar til dette indlæg. Husk en mailadresse du kan kontaktes på hvis du ikke selv har en blog.
 • Du kan få et ekstra lod i denne giveaway, ved at skrive den bedste aprilsnar du har hørt i din kommentar.
Præmien er en kage transportboks:
 • 1 stk kageholder fra Plast Team, ø: 31 cm. 13 cm. i højden


Punkt 1 & 2 giver tilsammen 1 lod, desuden er der 2 ekstra lodder at få, altså samlet 3 lodder i denne giveaway. Denne giveaway trækkes den 10.april


28 thoughts on “Giveaway: 100 faste læsere!

 1. Følger og liker på Bloglovin' <3 STORT tillykke med de 100 followers, fedt! Synes faktisk også Bloglovin' er det bedste når man bevæger sig i "Blog-land".
  Den bedste aprilsnar jeg har hørt var den med Sidney Lee 😀 Total gennemskuelig, men herre sjov!
  Mon ikke det betyder jeg smider 3 lodder i puljen.

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 2. Jeg følger via GFC og Bloglovin og har liket dette indlæg derinde.
  Aprilsnar er ikke mig så jeg deltager bare med 2 lodder 🙂

  Venlig hilsen Stella.

 3. 3 lodder til mig 🙂

  Den bedste aptilsnar var sidste år (tror jeg nok) da Sidney Lee sgade at han i virkeligheden var trend forsker eller et aller andet og det hele havde været et socialt eksperiment 😀 hehe

  maja3012@hotmail.com

 4. Tillykke med de 100 læsere 🙂

  Den bedste aprilsnar i år var da en ven skrev at han da flyttede til Jylland, for det passede da bare med studiet og så var boligpriserne jo også billige 😛

  Deltager med 3 lodder 🙂

  michellesonnejensen (snabel-a) hotmail.com

 5. 3 lodder til mig – den bedste aprilsnar, var sidste år eller sidste år igen, hvor de gentagende gange talte om hvor hipt det var at tappe birkesaft fra sit birketræ i haven og jeg tænkte – haha den må i længere ud på landet med… Det viste sig efterfølgende at være rigtigt.. Så det var nok mig der var aprils-naren 😉

 6. Jeg vil gerne deltage med 3 lodder 🙂 Den bedste aprilsnar jeg har været udefor var nok da jeg var mindre narede min far, min bror og jeg, om at der gik en ko ude på vejen 🙂 Det ville nok ikke være så sandsynligt på en helt almindelig lukket boligvej 🙂

 7. Deltager gerne med 3 lodder (følger og liker på bloglovin' + aprilsnar)

  Egentlig ville jeg have skrevet den med Sidney Lee, men da flere allerede har nævnt den må det blive på facebook i år, hvor Politirapporten-østjylland skriver følgende:

  "Østjyllands politi har valgt og gå ind i skole konflikten, fra i morgen sympati strejker politiet.
  Politigården bliver fra i morgen åben for børnepasning fra kl 05-19
  Her vil betjentene stå for pasning og underholdning af børnene.
  Friheden er gået med på ideen og holder ekstra åben i denne uge så politiet kan tage en flok børn med i tivoli på skift.
  Der udsendes en presse meddelelse senere i dag hvor vagt chefen fortæller mere uddybende om pasningen."

  Aprilsnar-joken bliver bare en anelse sjovere, når det er noget samtidsrelevant

  nulleris.blogspot.dk

 8. Tillykke med de 100 faste læsere:)

  Jeg deltager med 3 lodder. For nogle år tilbage, lavede nyhederne en aprilsnar, hvor de sagde, at nogle krokodiller var sluppet ud af en zoo, og zoo'en blev ringet op af rigtig mange danskere rundt i hele landet, som havde set krokodillerne, meget underholdende;)

  Mvh Pia
  piarotbl@yahoo.dk

 9. Hej det skulle da lige være den om at Odense zoo vil til at lære pingvinerne at flyve!!!! ha ha ha
  jeg mangler lige sådan et fad!!!

 10. Deltager med 2 lodder.. 🙂

  Den fedeste aprilsnar jeg har hørt om var min halvsøster der havde lavet en prank med hendes mor.. Hun havde sørget for at få grundejerforeningen og div instanser med på legen om at grunden til moderens hus var forurenet og at de nu måtte fraflytte deres hus da grunden skulle undersøges for mulige giftige stoffer..
  -Så hun havde fået dem til at skrive 'officielle' breve og sendt til moderen..

  NØJ hvor var spas! 🙂

 11. Det bedste aprilsnar ever, var da jeg gik i gymnasiet (20km væk) og måtte tage bussen hver dag. Så ringede min lillebror og fortalte at vores far havde fået taget kørekortet pga for høj fart. Yes tænkte jeg, så kan jeg tage bilen (havde lige fået kørekort) i skole hver dag og far må tage bussen på arbejde. Jeg havde lige drømme-planlagt det hele og vi havde snakket om hvor dum vores var var og alt det hele. Tror du så ikke han bare siger "Aprils-nar"…. Hold nu op det er noget vi stadig taler om den dag i dag, hvor snedig han var og hvor meget jeg bare fald i med begge ben… "Dumme dreng"
  Nå jeg deltager med 3 lodder.
  Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *