Giveaway i samarbejde med Nicebuy.dk ?>

Giveaway i samarbejde med Nicebuy.dk

Hvis ikke du allerede kender siden Nicebuy.dk, så kommer du til det nu. Jeg har netop lige modtaget en køkkenkniv fra dem, men det er ikke en almindelig køkkenkniv. Denne kniv hedder “Kiddikutter” og er en Danmarksnyhed. Først og fremmest er denne kniv ikke skarp, Og derfor ikke farlig for små børnefingre. Den kan dog alligevel skære gennem selv hårde grøntsager, ja, eller nærmere save. Kniven er desuden BPA-fri, fødevaregodkendt og tåler maskinvask. Og så føres den i 4 fede farver!Producenten anbefaler at kniven kan bruges af børn fra 3 år og op. Alligevel valgte jeg at lade min datter på snart 2 år prøve at bruge kniven lidt. Jeg stod sammen med hende imens hun fik lov at “save” i en rå kartoffel og hun var så glad for at få lov at deltage, og lave det samme som far og mor. Jeg vil på sigt ikke være bekymret for at lave min datter deltage i madlavningen med denne kniv. Den virker som værende i rigtig god kvalitet og jeg synes det er en rigtig god ide at anskaffe sig en af disse, hvis man vil lade sine unger deltage i madlavningen derhjemme. De koster kun 129,- stykket, og for det produkt man får i hånden, er den efter min mening alle pengene værd.

Nicebuy.dk, er søsterselskab til kagekastellet.dk, som har alle de lækre produkter og varer du skal bruge for at skabe de aller skønneste kage, cupcakes og andet lækkert. De har i øjeblikket tilbud på al deres FunCakes Marcipan i alle regnbuens farver. Så hvis du står og mangler en masse lækker marcipan, så kig forbi her!
Giveaway:

Nu kan du vinde den lækre ovennævnte “Kiddikutter”-kniv. 

For at deltage i denne Giveaway skal du blot “like” Nicebuy.dk på Facebook her.

Derudover skal du ligge en kommentar til dette indlæg, og husk en mail adresse du kan kontaktes på hvis du er den heldige vinder!

Du behøver ikke være fast læser på siden for at deltage, men jeg vil blive glad hvis du gider følge min blog!

Denne giveaway trækkes den 5. marts og offentliggøres her på siden.


Husk også at der vil blive lavet endnu en giveaway her på bloggen så snart jeg samlet når 100 faste læsere. Og en giveaway på min facebook-side så snart jeg når 200 “likes”.Dette indlæg er bragt i samarbejde med Nicebuy.dk & Kagekastellet.dk

19 thoughts on “Giveaway i samarbejde med Nicebuy.dk

 1. Nice! Kunne være fedt med sådan en kniv når trolden bliver en lille smule større 🙂
  ELLER til en af mine fumle-fingrede veninder der skærer sig på vores knive 😛
  michellesonnejensen (snabel-a) hotmail.com

 2. Jeg er selvfølgelig fast læser, da du kommer med nogle vildt hyggelige indlæg efter min smag. Mon ikke det kunne være en cool nok kniv at vinde, når jeg nu skal lære at lave mad, og lige har lært at koge pasta? (Pinligt i en alderaf 17, men jeg har boet et sted med profesionel kok) – min plejefamilie der er en stor madfamilie, vil fremadrettet tvinge mig til at lave mad, så jeg kan lære det – og så kunne sådan en kniv dæme være for cool, så jeg ikke kom helt gal afsted 😛

  Men krammer 🙂

  Christina-Chili Vallentin Jensen
  m-ii-m@hotmail.com

  christinachili.blogspot.com

 3. Så har jeg liket og vil rigtig gerne være med! Min niece er noget af en bestemt lille dame der bestemt synes hun skal have lov til at skære med rigtige knive… Denne ville være perfekt da hun lagt fra er gammel nok 🙂
  Krydser fingre for det giver held at være rosinen i pølseenden 😉

  Hilsen Frk. Hansen
  http://www.frkhansen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *