Ny hjemmeside og DLY#7 ?>

Ny hjemmeside og DLY#7

Endelig fik jeg alting på plads og kan præsentere min nye hjemmeside med eget domæne!

Det kan ske at der løbende bliver ændret i nogle ting af selv samme årsag. Jeg arbejder stille og roligt på at ligge opskrifter og DIY’s ind igen, da det skal gøres enkeltvis ved håndkraft.

Jeg har i den forbindelse lavet nye link til min faste samarbejdspartner som jeg er umådelig glad for at arbejde sammen med, nemlig Hobbii.dk. Derfor vil du altid kunne finde deres logo på forsiden, ligesom det i de forskellige hækleindlæg vil fremgå med link hvilke materialer der er tilgængelige hos netop Hobbii.dk.

IMG_20160329_000418

Jeg har i samarbejde med dem sat gang i en masse mindre hækleprojekter i Drops Loves You #7 bomuldsgarn som er en klassisk str 4/8 bomuldsgarn lavet i genbrugsbomuld. Det er med babytema og i øjeblikket arbejdes der på et barnevognstæppe som du kan se en lille teaser på her. Opskrift og materialer vil fremgå på bloggen, så snart tæppet er færdigt.

Du kan desuden snart se flere indlæg på bloggen om Garnstudios CAL (crochet a long) som startede for en uge siden, og som jeg selvfølgelig deltager i, da jeg slet ikke kan holde mig fra den slags!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *