Garnstudio CAL: #Meadow ?>

Garnstudio CAL: #Meadow


Det nye populære indenfor hækling er såkaldte CAL’s, som står for “Crochet-A-Long“, hvor der over en periode frigives en hækleguide i flere dele som i sidste ende bliver til et større projekt.

På denne måde gøres et forholdsvis stort projekt simpelt og overskueligt, i og med at den enkelte guide kan udføres på en uges tid, uden at det bliver en for stor mundfuld.

Dette er Garnstudio, som bl.a. står bag Drops garnet og en masse gratis opskrifter, nu også gået i gang med. Et forårsprojekt som kaldes #Meadow og som jeg selvfølgelig her hos Kreagrotten også deltager i.

Til projektet kan nemt købes de nødvendige nøgler garn, i de anbefalede farver fra Garnstudio, eller man kan selv vælge og vrage mellem bl.a. Drops Loves You #7, som kan købes hos Hobbii.dk, som varmt kan anbefales for deres hurtige levering, billige priser og fremragende service!

IMG_20160408_202648

Der er indtil videre frigivet de første 3 ledetråde, med 3 forskellige hæklede firkanter. Her er et lille udsnit af mine to første. Jeg vil løbende holde jer opdateret omkring dette #meadow “Mystery Blanket”.

Projektet er sponsoreret af min samarbejdspartner Hobbii.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *