Anmeldelse: Milk & Co – Nighty Night Room Spray ?>

Anmeldelse: Milk & Co – Nighty Night Room Spray

Vil du have en lækker, rolig duft på børneværelset, som skaber en atmosfære og stemning der emmer af ro og hygge? Så kan jeg anbefale denne room spray fra Milk & Co som jeg har fået lov at teste og anmelde af den danske forhandler og all-time-favorite børnetøjswebshop kids-world.dk

Måden den virker på er, at sprayen blandt andet indeholder lavendel, kamille og morgenfrue, som beroliger barnet og holder duften i rummet ren og frisk.

Personligt har jeg ikke meget til overs for denne type produkter, da mine første tanker ledes hen på parfume. Og hvilken forælder sprøjter parfume ud i børneværelset inden sovetid? Men sådan er det slet ikke med dette produkt. Duften føles ikke kunstig og overdreven. Den er behagelig og minder mest af alt om at stå og dufte til en blomstrende eng af urter. Duften er af olier fra de forskellige urter, som f.eks. lavendel, ingefær, ylang-ylang og kamille.

Virker den så? Jeg synes det er svært at svare på, om mine børn bliver mere rolige og lettere sover. Børn på 2 og 5 år er generelt ikke altid enige i, hvornår de skal sove. Så nej; man skal ikke bruge denne spray med en forventning om at putteritualet kan udelades, og at man får en halv time mere med sin bedre halvdel på sofaen. Men den giver en behagelig duft, som frisker rummet op, ligestillet med en god udluftning, der kan være problematisk lige inden sengetid, grundet temperatur, fugtighed osv. Den stimulerer barnets sanser, og giver anledning til at ligge og nyde rummets stemning, frem for at hoppe i sengen.

Jeg har i hvert fald været glad for produktet. Desuden er den fremstillet med fokus på barnets velvære og hyperfølsomme hud og uden tilsætnings- og fyldstoffer. Produktet er heller ikke testet på dyr. Produktets design er også virkelig tiltalende i de lyse og afdæmpede nuancer og former.

Mit overordnede helhedsindtryk af produktet er rigtig godt. Jeg vil helt sikkert gerne bruge flere af Milk & Co’s produkter.

Milk & Co – Nighty Night Room Spray (75 ml.) købes her til 119,95 kr.

 

Dette indlæg er sponsoreret af kids-world.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *