Så blev det december på bloggen ?>

Så blev det december på bloggen

*OBS* Vinderen er trukket *OBS*


Der har været travlt i det lille hjem.
Vi har været ramt af sygdom, tænder, juleræs og indkørsel i vuggestue. Så hverdagslivet har endnu engang vundet over bloggen. Men nu er det på tide at lade julen melde sin ankomst også i det virtuelle rum, ved at åbne lågen for en giveaway!

Kender i det når december endelig oprinder og man tænker, hold da op skal vi nu til det igen? Men man trøstes ved at der trods alt er 24 dage til det rigtig går løs. Men pludselig står vi så her, en uge før deadline og tiden er bare forsvundet.
Herhjemme er den mindste startet i vuggestue og indkørslen er gået rigtig godt. Hun bliver lidt ked når jeg går og meget morsyg når hun bliver hentet, men det forventede jeg nærmest også. Hvad jeg ikke forventede er at jeg nærmest føler jeg har mindre tid nu hvor jeg har meget af dagen helt for mig selv. Men det er som om at jeg har rykket en masse opgaver foran mig og sagt at det kan jeg jo ordne når begge børn er afsted. Så nu kan jeg slet ikke overskue min hverdag for bare små og store opgaver og aftaler der hober sig op.
Og oven i alt det kommer juleræset med julegaver. Men der er jeg trods alt ved at være i mål. Så nu er det kun indpakningen der mangler.

For at fejre december her på bloggen har jeg fået lov at være med i Danefæ’s julekalender. Derfor er det her på bloggen du kan vinde låge nr. 17.
Og kender du ikke Danefæ’s julekalender, er det ganske simpelt. hver dag er der et nyt ekstra godt tilbud som kan købes og bestilles, men hvis du ønsker leveres sammen med andre låger i julekalenderen. Du kan læse meget mere på deres side lige her.*OBS* Vinderen er trukket *OBS*

Vinderen blev Rikke, med lod nr. 18 ud af samlet 21 lodder (dette er selvfølgelig inkl. ekstra lodder). Tillykke til Rikke, jeg sender dig en mail!

Tilfældig tal udtrækning af Find En VinderLåge nr. 17 er den lækreste pink bluse med deres søde margurit på.
Du deltager ved at følge bloggen og skrive en kommentar til dette indlæg om dit bedste juleminde!
Du kan derudover få 1 ekstra lod i konkurrencen ved at følge mig på instagram her

Der trækkes allerede lod om blusen i aften kl 22, så skynd dig! 


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Danefæ17 thoughts on “Så blev det december på bloggen

 1. Åh den er fin ❤️
  Mit bedste juleminde, er min allerførste jul med min elskede søn i 2011.
  Efter mange års ønske, en laang kamp og hjælp endelig at have fået et fantastisk barn ☺️
  En så magisk jul at sidde der med sit vidunder en juleaften ☺️😍❤️❤️🎅

 2. Mit bedste juleminde var min første jul sammen med min kæreste og vores lille søn. Det foregik hjemme hos mine forældre og sammen med mine søskende. Det var helt fantastisk hyggeligt 🙂

 3. Følger dig både her på bloggen og på instagram 🙂 Ville blive rigtig glad for at forkæle Angelina med den fine bluse <3
  Mit bedste juleminde er da jeg var barn, vil tro jeg var 4-5 år der var kommer virkelig meget sne. Min far og jeg byggede en helt enorm snemand, den var så stor at vi brugte et lilel franskbrød min mor havde bagt som næse 🙂
  Min far udhulede den så vi havde en hule derinde min søster og jeg, der sad vi så ude i juledagene og legede med vores julegaver 🙂

  Rigtig glædelig jul <3

 4. Mit bedste juleminde er nok en juleaften da jeg var barn og sad og kiggede ud af vinduet sammen med min lillebror – vi ventede på mormor og morfar…. pludselig begyndte det at sne – det var det perfekte idylliske julebillede 😃🎅
  Jeg følger dig via BL og insta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *