Lidt lækkert fra Me Too + GIVEAWAY ?>

Lidt lækkert fra Me Too + GIVEAWAY

Glade farver og seje detaljer. Sådan ville jeg beskrive det danske børnemærke MeToo. Og så er der fokus på skarpe priser, hvor alle kan være med.
Her vil jeg vise et lille udsnit af deres efterårs/vinter2014 kollektion og så er det vidst også tid til en giveaway!


Den lækre teddy jakke på øverste billede, er i den alleblødeste kvalitet og med stærke børnevenlige farver.

Jakken har søde detaljer som stjerner på albuerne og et hjerte på ryggen, i den fine gul-orange farve, som går igen i foret.

Kjoler kan man ikke få nok af når man har piger. Og her skuffer MeToo bestemt ikke. 
Min store pige var lykkelig da hun så denne lækre kjole som har de fineste efterårsfarver og et flot design.


I kollektionen findes naturligvis også lækkert overtøj af højeste kvalitet. Bl.a. denne lækre flyverdragt i friske farver. Den lever op til alle standarder og er både vind- og vandtæt med et højt vandsøjletryk på hele 8000, og den har tapede sømme. Min datter skal nok holde sig varm i den kolde vinter!


Desuden er flyverdragten ekstra slidstærk bagpå når barnet sidder. Og der er reflekser samt stropper til at holde dragten ude over vinterstøvlerne.

Jeg kan kun anbefale at du tjekker deres webshop eller ser efter om ikke der skulle være en forhandler i nærheden af dig. ***********************************************
GIVEAWAY
***********************************************I samarbejde med MeToo udlodder jeg et par af deres meget populære arbejdsbukser i str. 98. Så kunne du tænke dig at deltage skal du:

1: “Like” MeToo på deres Facebook side her
2: Følge denne blog, enten via Google, Bloglovin, Instagram eller Facebook
(skriv hvor du følger)
3: Skriv en kommentar til dette indlæg om hvem der skal have bukserne og hvorfor!

Jeg håber meget du vil deltage!

Du kan deltage til og med 05-10-2014, vinderen trækkes den følgende dag.Dette indlæg er sponsoreret af MeToo. Alle udtalelser er mine egne.

10 thoughts on “Lidt lækkert fra Me Too + GIVEAWAY

 1. MeToo har lavet mange fede ting. Jeg har selv flere ting fra MeToo til min lille dreng 🙂
  Jeg følger dig på BL og fiklov til at prøve at give det første hjerte for en gangs skyld 🙂
  Hvis jeg er den heldige, så skal min lille dreng have dem, dog går der lige lidt inden han kan passe dem, da han er på vej over i 86. Både hans far og morfar er håndværkere (kleinsmed og murer), så han skal da have et par arbejdsbukser, så han kan være med dem, når de folder sig ud med deres praktiske evner 🙂 Jeg har set, at man kan få et lille legetøjs værktøjsbælte til små børn, så det skal jeg have fat i også 🙂

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

 2. Hvor er de fine! Min datter Laura vil absolut ikke have kjole på. Hun er også noget af en krudtugle, så hun kan få bukserne på, når hun skal med ud i haven for at hjælpe med diverse småprojekter.
  Jeg følger bloggen via bloglovin og facebook.
  m_hoej20(ad)yahoo.dk

 3. Vi har haft rigtig meget Me too da min dreng var lille, men til min pige har jeg syet en masse selv, så der har ikke været det store behov for tøj-indkøb. Men de her bukser ville hun elske! 🙂 Følger bloggen via Bloglovin. 🙂

 4. De bukser ville være perfekte til Jonas når han er hjemme og gerne vil hjælpe til med alt, eller når han er ved farmor og farfar og gerne giver en hånd ude i haven. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *