Så har jeg prøvet sovedyret.dk ?>

Så har jeg prøvet sovedyret.dk

Jeg stod forleden og tænkte at jeg godt kunne tænke mig et par nye sæt sengetøj til lillesøster, så måtte se om jeg kunne finde nogle gode deals ude i cyberspace. Jeg er vild med Småfolk sengetøj og lignende, så det var nok meget naturligt at jeg faldt over siden sovedyret.dk

Jeg kender godt mærket Sebra, men har aldrig selv købt noget fra dem. Men jeg kunne ikke holde mig tilbage da jeg så dette fine babysengesæt. De skønne ugler og de lækre farver og desuden kommer det i en fin gaveæske. Sættet er tydeligvis i høj kvalitet, og det føles virkelig lækkert mellem hænderne.

Som sagt røg der også et par lækre sæt fra Småfolk i kurven og det blev i babystørrelse dette lækre special edition med lilla elefanter på lavendel baggrund. Virkelig et skønt sæt i Småfolks, som altid, lækre kvalitet.

Jeg har tidligere shoppet et enkelt babysengesæt i dette mønster fra Småfolk med multiæbler i gul/lilla tema. Jeg tænkte så at når nu de to piger på sigt skal dele værelse, ville det være fint hvis min store pige fik et sæt magen til, blot i junior størrelse. 

Og så måtte jeg også lige have fingrene i en lækker klassiker, pink med hvide æbler. 

Jeg kan slet ikke vente med at lave indlæg om indretning og alle de ting der følger med at få sådan en lille ny, både på godt og ondt. Men indtil videre er det så altså mere redebygningen i får lov at være vidne til. 

Om Sovedyret.dk skal desuden siges at man, udover det store udvalg af sengetøj og andet til putning, får en rigtig god og personlig service.

Indlægget er delvist sponsoreret af Sovedyret.dk, men alle udtalelser er mine egne.

One thought on “Så har jeg prøvet sovedyret.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *